fermer / close

Selecteer uw referenties en stuur ons een prijsaanvraag.

Onze verkoopteams nemen binnen de 24 uur contact met u op.

Profielen op maat

Systemen voor schrijnwerkerijen

Standaardprofielen

Welkom aan Eric Bayart, onze nieuwe manager verpakkingsverantwoordelijke!

Op 2 november 2020 koos Eric ervoor om ons verpakkingsteam te versterken en de verantwoordelijkheid hiervan op te nemen.

Verpakkingen zijn bij Flandria een sleutelactiviteit in het kader van ons streven naar kwaliteit, want het is de laatste stap in de bescherming van onze producten voor verzending naar onze klanten. Veertig mensen werken er dag en nacht om de profielen te verpakken volgens standaard- of gepersonaliseerde specificaties om aan alle behoeften te voldoen. We verwelkomen Eric en wensen hem al het succes met zijn teams met wie hij al heel goed geïntegreerd is.